Donny tuin

Nieuws

Het wordt langzaam weer wat warmer... En daarnaast jammer genoeg vaak ook... Natter! 

Wij paardenmensen weten dat het een goede regenjas super belangrijk is als we bij de paarden zijn. Daarom hebben wij hier onze 3 lievelingsjassen op een rijtje gezet, zodat jij droog kan blijven.


CATAGO's Malena jacket


De CATAGO Malena winterjas is een functionele jas met een mooi, tijdloos design. De jas is waterproof tot aan 5000mm en heeft een adembaarheid van 3000 mvp, waardoor de jas geschikt is voor allerlei outdoor-activiteiten. De mouwen zitten aan de onderkant dicht op het lichaam, waardoor ze wind en water buiten houden. De binnenzak in de jas heeft een handige headphone jack en de jas heeft aan de achterkant een flap die te openen en te sluiten is door middel van magnetische knopen, om zo comfort te bieden tijdens het rijden. Alle ritsen hebben mooie logo details en de jas kan aan de binnenkant strakker gemaakt worden rondom het lijf. De afneembare capuchon en kraag zijn gevoerd met faux fur.
Equipage's Glenna jas


De Equipage Glenna jas is een korte jas die 5000mm water- en 3000mvp windproof is en uitgerust is met grote grote zakken aan de voorkant met handige magnetische sluitingen. De jas heeft daarnaast ook getapete naden en manchetten aan de mouwen. De capuchon is afneembaar en de jas is gemaakt van 100% polyester.
Equipage's Eira jas


De Equipage eira jas is waterproof tot 5000 mm en adembaar tot 3000 mvp met getapete naden. De jas heeft een reflectieve print met een transparante laminatie.